Presentkort

Presentkort till utbildning är att visa omtanke

Hos oss kan du ge bort en utbildning till novisen på sjön genom ett förarintyg till den redan duktiga fritidskepparen som kan få chansen att utbilda sig till fartygsbefäl klass VIII och drömma om en nytt yrke på sjön. Vill du ge någon i familjen en möjlighet att bli bättre på att manövrera i en trång hamn, köra snabbt i vågorna, trimma seglen bättre, ja det finns inge gränser för vad du ge bort, när det gäller att ge bort 5-timmars privatlektioner.

Du kan ge bort en slags kurs, du kan ge bort en kurs med ett specifikt datum, eller så väljer du en summa som mottagaren själv väljer vad hon eller han skall gå för kurs eller utbildning.

Presentkortet har ett havsmotiv, det blir omknutet med tjärad märling eller röda, eller blågulaband, allt efter årstid och högtid.

Om det är bråttom då kan vi i regel ordna presentkortet och skicka det på en fil till dig samma dag, eller så skriver vi ut och ser till att du kan hämta upp det samma dag eller dagen efter. Är du ute i god tid, då bokar du presentkortet och vi skickar det hem till dig, till ditt jobb eller till en adress så mottagaren inte får se presentkortet innan avlämnandet.

Presentkort

Skriv i meddelanderutan en hälsning som vi skriver på presentkortet, och kom ihåg att skriva namnen på den eller de som är givare på presentkortet.

Betalning sker via faktura, som skickas till beställarens mailadress som anges i nedan formulär.

Presentkortet har en giltighetstid på 12 månader från beställningsdatum, och bokning av presentkortet är inte giltig förrän fakturan är betald.

Har du önskemål som ligger utanför det du läst här ovan, skicka ett mail med dina önskemål till info@sjoskolan.se så löser vi det mesta.

Beställ ditt presentkort på sjoskolan.se

Scroll to Top